Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Lyonin kanaa – broilerinkoipia valkosipuli-viinietikkakastikkeessa

31 Maaliskuu 2019

Jos jotain ruokaa voi kutsua ”lohturuoaksi” Lyonin kana on sellainen. Hitaasti viinietikkaisessa, valkosipulisessa, kermaisessa kastikkeessa kypsyneet boilerinkoivet maistuvat sateisena sunnuntaina. Sain idean tämän ruokalajin kokeiluun Soppa365-sivuilta. Siellä Lyonin kanan reseptiä mainostettiin näin: ”Ranskalainen klassikkoruoka on niin hyvää, että teet tätä useamman kerran. ” Oikeassa olivat.

broileri broilerii broileriresepti broilerireseptit Pataruoat

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »