Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Parsapasta – kevättä lautasella

13 Huhtikuu 2019

Vihreä parsa valmistuu kätevästi pannulla ja muuttuu pastakastikkeeksi, voin, oliiviöljyn, valkosipulin ja pastan keitinveden kanssa. Sain inspiraation tähän reseptin selaillessani Jamien italialainen keittiö -kirjaa. Noudatin muuten täysin Jamie Oliverin ohjetta, mutta käytin vähemmän valkosipulia, korvasin kuivatut chilit tuoreella ja tein pastakastikkeen yksinomaan vihreästä parsasta. Kuten Jamie kirjassaan toteaa, maut todellakin yhdistyvät ihanasti, kun pastakastikkeen ainekset paistetaan. Juustoraasteen, voin ja parsan keitinveden ansiosta kastikkeesta tulee lähes kermamainen.

parmesaani parsa pasta sitruuna Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »