Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Kermainen parsapasta italialaisittain eli Pasta panna e asparagi

21 Huhtikuu 2021

Kermainen parsapasta on lähtöisin italialaiselta kokkaussivulta, Giallo Zafferanolta. Tuo ruokasivu on ollut tänä keväänä monen ruokainspiraationi lähde. Kermainen parsapasta, eli Pasta panna e asparagi valmistuu alle 30 minuutissa ja resepti on niin helppo, että sen nappaa tuolta Giallo Zafferanon sivuilta videolta hetkessä. Ainekset olen mitoittanut oman perheen tarpeeseen, mutta tämä satsi riittää neljälle aikuiselle. Olen tehnyt aiemmin parsapastan ilman kermaa, mutta tuo pieni tilkkanen, joka kermaiseen parsapastaan lisätään tekee tästä pastasta suussasulavan kauden herkun.

kasvispasta kasvisruoka parsa pasta pastaresepti

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »