Parhaat Ruokablogit

Rosmariini

Merilevällä maustettu porkkanalohi

8 Marraskuu 2018

Muistatteko, kun pari vuotta sitten koko maailma hurahti porkkalaan eli lohta muistuttavaan marinoituun porkkanaan niin pahoin, että nestesavu myytiin kaupoista loppuun ja useimmat porkkalanhimoiset jäivät nuolemaan näppejään? Porkkanalohi saattaa olla jo vähän kulunut juttu, mutta hei - se on halpaa, hyvää ja sopii melkein kaikkiin ruokavalioihin, joten on ihan loistojuttu esimerkiksi juhlabuffetissa. Tein molempiin kirjanjulkkareihini porkkalaa tällä ohjeella, ja se teki hyvin kauppansa. Tässä versiossa ei kuitenkaan ole savuaromia, vaan aasialaisittain muun muassa seesamiöljyä ja soijakastiketta. Kotoisan tillin sijaan tämä porkkala on maustettu merilevällä.

Lisukkeet merilevä pikkelöinti porkkana Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Rosmariini on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Joulukuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »