Parhaat Ruokablogit

PUNAVUORI GOURMET

Viikon resepti: Sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä

6 Kesäkuu 2021

Olen ollut laiskana, niin nyt tulee tässä parin päivän sisällä kaksi viikon reseptiä, lupaan! Mutta ensimmäiseen: Kuusenkerkkäaika on parhaimmillaan. Helpoin (ja paras) tapa syödä niitä tehdä sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä: Sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä 1 dl kuusenkerkkiä 1 dl tomusokeria Kannellinen hillopurkki Poimi pienet, aromaattiset kerkät(muista poimia omilta mailta tai kysyä maanomistajan lupa, kerkät eivät kuulu jokamiehenoikeuksiin). Laita 1 dl huuhdeltuja kerkkiä ja 1 dl tomusokeria hillopurkkiin, kansi päälle ja ravistaa kunnolla. Tuloksena sokerihuurrettuja kuusenkerkkiä, joita voi laittaa jäden, jälkkärien tai grillisafkan päälle tai napostella sellaisenaan.

jälkiruuat Kesä ruoka villiyrtit

Lue koko juttu täältä »

PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »