Parhaat Ruokablogit

PUNAVUORI GOURMET

Topatut ranskalaiset ja savupaprikamajoneesi

10 Elokuu 2023

Savupaprikaolutmajoneesi 2 dl (vegaanista)majoneesia 1/2 dl maustamatonta hapanolutta (tässä CoolHead Gose) 1 rkl paksua turkkilaista jugurttia 1, 5 rkl makeaa paprikajauhetta 1/2 tl ei-tulista savupaprikajauhetta (Hyppysellinen chiliä jos haluaa tulisuutta) Hieman suolaa Sekoita kaikki kulhossa tasaiseksi, mausta ja maista. Laita viileään hetkeksi. Käytä dippinä tai ranskalaisten päälle tai mihin vaan.

arkiruoka kasvisruoka olutjaruoka ruoka

Lue koko juttu täältä »

PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »