Parhaat Ruokablogit

Pullahiiren leivontanurkka

Kermaleivonnaiset ja kesähelteet - tuotteiden säilyvyys ja tarjoilu

17 Kesäkuu 2020

Sain juuri äsken hyvän kysymyksen Facebook-sivuilleni kermapursotusten säilyvyydestä kesähelteillä. Tämä on ajankohtainen ja tärkeä kysymys, joten ajattelin kirjoittaa aiheesta postauksen nyt heti - ennen juhannusta - tänne blogiinkin. Nämä alla olevat vinkit sopivat erinomaisesti myös muiden herkästi pilaantuvien tuotteiden tarjoiluun. Kermavaahto ja kermakakku ovat molemmat hyvin herkkiä lämpötilan vaihteluille ja myös lämpimille keleille. Itse käytän kermavaahdossa vain vispikermaa ja makeutuksena tomusokeria sekä hieman vaniljasokeria.

Kesäherkut Vinkit leivontaan Yleistä

Lue koko juttu täältä »

Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »