Parhaat Ruokablogit

Pullahiiren leivontanurkka

Herkulliset Crack Bun-tuulihatut, raparperi FroYo ja kokkikoulun fiiliksiä

15 Kesäkuu 2019

Tämä blogipostauksen tarjoaa kaupallisessa yhteistyössä Tabasco ja Maldon, joiden kutsumana pääsin alkuviikosta kokkikouluun Helsingin keskustaan Gohan Wine Bar-ravintolaan. Tilaisuudessa pääsimme kokkaamaan helsinkiläisravintolan keittiöön pienryhmissä ja saimme kokeilla ravintolan omistajan Marcos Goisin reseptiikkaa. Myös te pääsette kokeilemaan reseptejä omassa keittiössä, sillä tämän blogipostauksen lopusta löydätte Marcosin suunnitteleman jälkiruokareseptin. Ammattikokin reseptit olivat oikeaoppisesti grammoissa, mutta mittailin vielä teille lukijoille määrät myös tilavuusmitoissa. Näin reseptin kokeileminen omassa keittiössä voi olla hieman helpompaa.

Co-greation Foodlover Kurssit leivonta Makeat leivonnaiset ruoka tapahtumat Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Pullahiiren leivontanurkka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »