Parhaat Ruokablogit

Prinsessojen kotitalous

Pääsiäiseksi karitsan sisäfileet Garam Masala

10 Huhtikuu 2017

Karitsan sisäfile minttuhyytelön ja kasvisten kera on klassinen pääsiäispöydän herkku vailla vertaa. Makuun saa uutta twistiä itämaisilla mausteilla. Tuoreesta rosmariinista, valkosipulista, oliiviöljystä ja Garam Masala -mausteesta syntyy karitsan fileille oivallinen marinadi. Halutessasi voit sekoittaa mausteseoksen myös itse, ainesosat löytyvät alla olevasta reseptistä. Karitsan sisäfileet Garam Masala2-3 karitsan sisäfileettä/ruokailija (yksi filee 80-100 g)Marinadi (n.

Liharuoat Pääsiäisruoat

Lue koko juttu täältä »

Prinsessojen kotitalous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »