Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Uunilohi ja parsarisotto

25 Maaliskuu 2021

Kaupallinen yhteistyö Hätälä Yrteillä ja sitruunalla maustettu uunilohi sekä täyteläinen parsarisotto tuovat ihanan keväisen tuulahduksen ruokapöytään. Uunilohi ja parsarisotto sopii erinomaisesti viikonlopun ja pääsiäispyhien tarjottaviin. Juhlavasta mausta huolimatta valmistus on suhteellisen helppoa ja koko komeus on lautasella alle tunnissa. Sillä aikaa kun riisi valmistuu kattilassa, lohi ja parsa kypsyy uunissa. Sitten ei muuta kuin maistuvat raaka-aineet yhdistetään lautaselle ja nauttimaan!

kalaruoka Nopeat ja helpot pääsiäinen

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »