Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Kreikkalainen lihapata

27 Maaliskuu 2021

Kreikkalainen lihapata eli stifado on maukas ruoka, joka vie sinut kohti lämpöisiä päiviä. Lempeän mausteinen stifado lihapata voi valmistaa joko naudan -tai lampaan lihasta, ihan oman maun mukaan. Mausteet, kuten laakerinlehti ja kaneli sopivat molempien lihojen maustajaksi. Feta, hunaja ja oliivit viimeistelevät koko komeuden ja takaavat herkullisen lopputuloksen. Vinkki Kreikkalaisen lihapadan kanssa sopii erinomaisesti kauniin värinen ja ihana pinaattiriisi.

liharuoka pääsiäinen

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »