Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Täyteläinen labneh

20 Maaliskuu 2021

Ihanan täyteläinen labneh on libanonilainen jogurttijuusto, jonka valmistukseen tarvitaan vain muutama raaka-aine. Labneh maistuu tuorejuuston tapaan esimerkiksi paahdetun leivän, lihan, kalan tai jälkiruokien lisukkeeksi. Labneh on todella helppo valmistaa. Se saa samettisen pehmeän koostumuksen, kun jogurtin sekaan lisätään ripaus suolaa ja sen jälkeen seosta valutetaan vähintään kahdeksan tuntia. Ylimääräinen neste poistuu jogurtista ja jäljelle jää täyteläinen ja suhteellisen kepeä tuorejuustomainen herkku.

Kastikkeet kesäruoka Lisukkeet Nopeat ja helpot

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »