Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Peltipizza

27 Maaliskuu 2020

Peltipizzasta on tullut viime aikoina perheemme yksi suosituimmista ilta -ja viikonloppu herkuista. Peltipizza on ihanteellinen naposteluruoka, koska se valmistuu yksinkertaisista raaka-aineista ja on mahtavan makuinen klassikko. Pizzataikinan tekemisessä ei hifistellä, vaan tämä on sellainen tuumasta toimeen versio. Täytteeksi laitan yleensä vain itse tehtyä tomaattikastiketta ja paljon juustoa. Minulla on myös hieman erikoinen tapa laittaa juusto aivan loppuvaiheessa jo esipaistetun pizzan päälle.

arkiruoka Nopeat ja helpot pizza Viikonloppu

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »