Parhaat Ruokablogit

Peggyn pieni punainen keittio

Helppo lohi-parsapannu

2 Huhtikuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Hätälä Keväisen makuinen helposti valmistuva lohi-parsapannu sopii erinomaisesti vaikkapa brunssille. Valmistus on nopeaa, joten aikaa jää enemmän myös itse ruoan nautiskeluun. Lohi-parsapannu valmistuu muutamasta yksinkertaisesta raaka-aineesta. Voit valita pannuun joko Hätälän loimulohta tai savulohta, tarjonnan ja oman maun mukaan. Molemmat sopivat parsan, punasipulin ja fetan makupariksi mainiosti.

Aamiainen ja brunssi Aamiaiset ja brunssit kalaruoka Nopeat ja helpot pääsiäinen

Lue koko juttu täältä »

Peggyn pieni punainen keittio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »