Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Vaniljainen marenki-raparperipiiras.

31 Toukokuu 2020

Herkullinen ja nopeasti valmistuva, vaniljarahkalla mehevöitetty rahkapiirakka. Piiras on hunnutettu marengilla, jolloin se on saanut kolme herkullista kerrosta nautittavaksi. Pohja: Täyte 1 : 150 g voita tai margariinia 1½ l raparperia 1 ½ dl sokeria 1 dl sokeria 1 kananmuna 1 dl perunajauhoja 3 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta Täyte 2 : 2 prk (arlan ihana) vaniljarahkaa Marenki: 3 kananmunan valkuaista 1½ dl sokeria 1 rkl sitruunamehua 1. Vaahdota pohjaa varten margariini ja sokeri. Sekoita kananmuna joukkoon ja viimeisenä vehnäjauhot ja leivinjauho.

JÄLKIRUOKIA Leipomukset Raparperi

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »