Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Helppo sesongin kirsikkapiiras.

14 Kesäkuu 2020

Ainekset taikinaan löytyy joka keittiöstä ja sesongin marjoja ja hedelmiä voi vaihdella maun mukaan. Mehevyyttä saa piiraaseen valmistamalla sen pienempään ja korkeampaan vuokaan, jolloin vain paistoaika hieman pitenee. Kirsikkapiiras Tarvitset: 2 kananmunaa 1 ½ dl sokeria 100 g voita tai margariinia 2 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta Pinnalle: 6-7 dl tuoreita kirsikoita 1 dl sokeria 1. Aloita kirsikoista ja poista niistä kivet. Sekoita 1 dl sokeria kirsikoiden joukkoon.

kirsikka Leipomukset

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »