Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
23 Huhtikuu 2019
Me olemme jämähtäneet pääsiäisen vietossamme samaan tapaan tehdä vuodesta toiseen lammasateria ylikypsästä lampaasta tsatsikeineen ja kreikkalaisine salaatteineen. Tänä vuonna päätin kokeilla jotain uutta, ja ohjeeksi valikoitui itseoikeutetusti hiljattain edesmenneen Mysi Lahtisen klassikkoresepti lampaanviulu isoäidin tapaan. Ohje on ilahduttanut aiempina pääsiäisinä ainakin Kulinaarimurujen ja Kärähtäneiden blogikeittiöitä: Lampaanviulu isoäidin tapaan n. 3 kg:n lampaanviulu 1 tl kuivattua timjamia 3 tl kuivattua basilikaa 1 tl kuivattua salviaa 1 tl kuivattua rosmariinia 1 tl mustapippuria 2 tl suolaa 8-10 valkosipulinkynttä 2 dl kermaa 1,5 dl hyvää oikeaa kahvia 3 sokeripalaa (tämä piti korvata hienolla sokerilla) 2 dl vahvaa äkäistä...
Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien