Parhaat Ruokablogit

Pastanjauhantaa

Paahdetut pekoni-vaahterasiirappiruusukaalit

14 Huhtikuu 2019

Jauhantapajalla on ollut viime viikkoina monenlaisia kevätkiireitä ja samalla käyttöä ruokaohjeille, joihin ei sisälly liian paljon työvaiheita tai raaka-aineita. Allrecipes-sivustolta löytyi resepti tähän yksinkertaiseen ruusukaaliohjeeseen: Vaahterasiirapissa paahdetut ruusukaalit pekonin kera n. 500 g ruusukaalia (poista pieni pala kannasta ja uloimmat lehdet) 0,6 dl oliiviöljyä 3 rkl vaahterasiirappia 4 viipaletta pekonia, paloiteltuna 1/2 tl suolaa 1/4 tl mustapippuria myllystä Lämmitä uuni 200 asteeseen. Asettele kaalit uunipellille yhteen kerrokseen. Roiskuttele päälle öljy ja vaahterasiirappi.

Lue koko juttu täältä »

Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »