Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
23 Tammikuu 2020
Yksi viime vuoden inspiroivimmista ruokakokemuksista oli toukokuinen georgialaisessa ravintolassa ruokaileminen ainakin sillä perusteella, että halusin tehdä joulupöytään jonkinlaista sieniruukkua (toteutukseen valikoitui Sieniruukku Julienne) ja ryhdyin pohtimaan täydellisen sieniruukun salaisuutta. Onneksi keittiön purnukoista löytyy runsain mitoin kuivattuja herkkutatteja sekä erilaisia sieniä, joita voinee käyttää tuleviin kokeiluihin. Nami-Nami-sivuston Pille piipahti vuodenvaihteen jälkeen perheineen Oulussa ja toi meille tuliaiseksi virolaisia juustoja. Suluguni-juusto oli erityisen tervetullutta, koska olin viimevuotisen ravintolakäynnin jälkeen haaveillut hiukan myös hatsapuri-kokeiluista. (Kyseistä juustoa pidetään usein...
Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien