Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
27 Kesäkuu 2021
Kun tekee monta viikkoa töitä käytännössä ilman yhtään vapaapäivää, on sanoinkuvaamattoman mahtavaa mennä pariksi päiväksi mökille, loikoilla auringossa ja syödä hyvin parhaassa mahdollisessa seurassa. Viimeisetkin stressinmurut sulivat juhannussaunan lauteille. Kun koossa oli tuttuun tapaan monta innokasta kotikokkia, ruokalajeja oli tarjolla taas moneen kattaukseen. Vegeosastolla oli tänä vuonna tarjolla esimerkiksi vegaaniset muurinpohjalätyt (lopuksi), herkullinen vegaaninen nyhtökaura-voileipäkakku sekä kasvijauhiksesta tehdyt tuliset vegekebakot, joiden kaveriksi oli tehty marinoituja kirsikkatomaatteja (ohje Kalevan Kesä-Helmestä): 500 g kirsikkatomaatteja 1/2 punasipuli 1/4 ruukkua tuoretta basilikaa 1 murskattu valkosipulinkynsi...
Pastanjauhantaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien