Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

Säilötään

21 Helmikuu 2023

Ruokavarastojen säilyminen pilaantumattomana on varmaankin ihmiskunnan varhaisimpia pulmia. Kuinka säilöä suuri määrä riistaa tai satoa pilaantumatta ja syömäkelpoisena kuukausien, jopa vuosien ajan? Ihminen on kekseliäs eläin, jonka keksimät varhaisimmatkin säilöntämenetelmät ovat yhä käytössä. Maaliskuun Tieteellisgastronominen ruokaklubi pohtii säilönnän saloja. Kokoonnumme pohtimaan säilönnän strategioita (Anu) sekä kuulemaan, miten me suomalaiset olemme säilöneet kautta aikojen (Anni).

Uudet teknologiat säilöminen Tieteellis-gastronominen TG-klubi

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »