Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

PÄÄSIÄISENÄ KOTOILLAAN JA TEHDÄÄN KOTIJUUSTOA

7 Huhtikuu 2020

Koska MG-klubi-illat näyttävät nyt peruuntuvan kevään osalta, laitanpa tänne omia jorinoitani. Kirjoitin tuossa Palmusunnuntaina kolumnin kotijuustosta, ja päätin samalla tehdä sellaisen myös meille pääsiäispöytään. Tuonne kolumniin on koottu ihan lyhyesti myös erilaisten kotijuustojen kemiaa, mutta laitan sitä vähän tarkemmin tänne blogiin samalla, kun raportoin, miten onnistuin. Kertokaa tekin omista juustokokeiluistanne! Hyvää pääsiäistä, pysykää terveenä!

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »