Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

MILTÄ MAISTUI HUOMISEN RUOKA?

12 Joulukuu 2022

Mitä syömme huomenna, sitä söimme viime keskiviikkona tieteellis-gastronomisen ruokaklubin vuoden 2022 viimeisessä tapaamisessa. Alkuun heti kiitokset Janne Saarikolle, joka sekä avasi meille visioitaan ja tietämystään tulevaisuuden ruoasta, että hankki maistettavaksi ja arvioitavaksi kolme esimerkkituotetta tulevaisuudesta. Jannen esitystä kuunnellessa oli mukava tunnustella myös omia tuntemuksia esimerkiksi siitä: Noita kaikkia tulevaisuuden ja osin nykyhetkenkin ruokia käytiin keskustellen läpi. Esimerkiksi hyönteisistä todettiin...

Kaikki muut Uudet teknologiat Tieteellis-gastronominen TG-klubi

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »