Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Molekyyligastronomia
                Syksy saapuu, illat pimenevät, tomaatit punastuvat
                
            
        
        
    25 Kesäkuu 2024
Kevään 2024 viimeisen klubi-illan jälkeen jäin miettimään, mitä kaikkea viina on meille opettanutkaan. Siitä lisää tuonnempana, mutta mietin myös tuota “mauste”-sanaa: Sen kantasana lienee maku, mutta tarkkaan ottaen mausteiden maku (makea, hapan, karvas, suolainen, umami) on aika vaatimaton. Sen sijaan suurin osa mausteiden upeista flavorisfääreistä on enimmäkseen hajua, joskin myös kemiallista aistimusta, kuten astrongoivuutta...
Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien