Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

MAAILMAN TUNNETUIN COCKTAIL-MYSTEERI JA SEN RATKAISU

11 Huhtikuu 2022

Huhtikuinen tieteellis-gastronominen ruokaklubi kokoontui perinteisesti kahdessa paikassa: Turun yliopiston Aistikattila-moniaistilaboratoriossa sekä Helsingissä Hotelli- ja ravintolamuseossa. Kahden paikan välillä oli videoyhteys, jonka kautta viestintä sujui molempiin suuntiin. Helsingin päässä oli museonjohtaja Anni Pelkosen alustus cocktailien historiasta maailmalla ja Suomessa, sekä Anu Hopian luento James Bondin ”Shaken, not stirred” -ohjeen mahdollisista selityksistä. Yhteistyössä Turun ja Helsingin välillä...

juomat

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »