Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Molekyyligastronomia
                Yksijyväisestä kaksijyväisen kautta yksijyväiseen
                
            
        
        
    28 Syyskuu 2022
Johonkin aikaan nuoruuttani perunalastut kuuluivat oleellisesti vapaa-aikani viettoon. Oli mukava kilpailla kaverin kanssa, kumpi ehtii kahmia nopeammin perunalastuja yhteisestä pussista, tai yksinään kiepsahtaa telkkarin ääreen sohvalle kulhollinen perunalastuja tiukassa halauksessa. Perunoita on Suomessa syöty vuosisatojen ajan, mutta perunalastut rantautuivat meille 1950-luvulla. Kotimainen sipsien valmistus alkoi Ahvenanmaalla vuonna 1970. Tänä päivänä suomalaiset syövät keskimäärin neljä kiloa sipsejä vuodessa.
Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien