Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

HAPPO KYPSENTÄÄ KYPSÄÄKIN KYPSEMMÄKSI

25 Maaliskuu 2018

Äh, ärsyttävä kaksisisältöinen sanaleikki tuossa otsikossa! En kuitenkaan raski ottaa sitä pois, joten jääköön siihen muitakin ärsyttämään. Ensinnäkin päätimme Tatun kanssa, että jatkossa MG-klubimme olkoon LUONNONTIETEELLIS-GASTRONOMINEN RUOKAKLUBI. Sellainen se on varmaankin aina ollut, mutta nyt me hoksattiin se itsekin. Toisekseen, maaliskuun 2018 klubi-tapaaminen oli hieno paikka todeta tämä, sillä olimme kutsuneet itsemme vierailulle Arvo Kokkonen...

Kaikki muut Lihat ja kalat Mausteet, suola ja etikka MG-klubi eli Kuukauden Kolmas Maanantai

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »