Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Tartar-pihvi ja 63 asteen keltuainen

18 Maaliskuu 2020

Tartar-pihvi jakaa paljon mielipiteitä, mutta uppoaa kyllä tässä taloudessa. Raa'an lihan syönnissä täytyy toki olla erityisen tarkka lihan laadusta sekä kylmäketjusta, mutta suomalaista naudanlihaa on pääsääntöisesti turvallista syödä myös kypsentämättömänä. Itse ostan tartariin käytettävän lihan mieluiten palvelutiskistä ja kerron käyttötarkoituksen. Tartarpihvi joko riivitään veitsen reunalla tai hienonnetaan pieneksi. Tartariin voi sekoittaa lisukkeet valmiiksi tai kasata niitä kunkin lautaselle ja antaa syöjien hoitaa sekoittaminen itse.

Alkupalat nauta Pääruoat sous vide

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »