Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Naudan sisäfilettä ja purjoa

1 Huhtikuu 2020

Kahdelle: 2 kpl naudan sisäfilepihvejä 2 purjoa 2 salottisipulia (itse käytän mielellään banaanisalotteja niiden koon takia) 2. 5 dl punaviiniä 2 dl lihalientä suolaa voita Naudan sisäfile sous videssä 55 astetta 1 tunti. Lopuksi pinnat nopeasti pannulla. Purjopyre: Purjon valkoinen osa pestään ja paloitellaan. Laitetaan pilkottu purjo kattilaan ja keitellään hiljalleen maidossa pehmeäksi.

kastike Liha nauta Pääruoat punaviini purjo salottisipuli sous vide pyre

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »