Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Naudan poskea, maa-artisokkaa ja salottia

14 Toukokuu 2020

Kahdelle aikuiselle: 1-2 naudan poskea punaviiniä lihalientä timjamia maa-artisokkia (n. 700 g) salottisipuleita (meillä isoja banaanisalotteja, joten yksi/hlö riitti hyvin) voita maitoa suolaa mustapippuria Naudan poski: Haudutusliemeen meni epätarkasti fiilispohjalta n 1 dl punaviinia, n 1 dl itse keitettyä lihalientä, loraus soijakastiketta, muutama oksa timjamia, mustapippuria ja suolaa. Tämä riittää painekattilaan, uunissa hauduttamiseen lientä tarvinnee enemmän. Painekattilassa 1 tuntia ja 15 minuuttia high pressure, uunissa tarvitaan vähintään 4-6 tuntia, jotta poski on niin pehmeää, ettei sen leikkaamisen tarvita veistä. Maa-artisokkapyre: Maa-artisokat pestään ja paahdetaan kuorineen uunissa n.

maa-artisokka nauta Pääruoat salottisipuli pyre poski

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »