Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Shepherd´s Pie peuran jauhelihasta

30 Syyskuu 2020

SHEPHERD'S PIE jauhelihakastike: 1 sipuli silputtuna 3-4 valkosipulin kynttä silputtuna 2 porkkanaa raastettuna 1 pieni palsternakka raastettuna loraus oliiviöljyä 500 g peuran jauhelihaa 2 dl täyteläistä punaviiniä 3 prk tomaattipyreetä 1 prk tomaattimurskaa (Mutti) 1 tumma fondikuutio 1 rkl timjamia 1 tl suolaa 1 rkl sokeria 1 1/2 tl mustapippurirouhetta 1 1/2 tl paprikajauhetta Kuullota sipulisilput öljyssä. Lisää jauheliha ja paista. Lisää punaviini ja sekoittele pari minuuttia. Lisää loput ainekset ja anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia. perunasose: 10 jauhoista perunaa (Rosamunda) noin 100 g voita noin 2-3 dl täysmaitoa 2 kananmunan keltuaista suolaa Kuori ja lohko perunat.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »