Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Poro-voileipäkakku

3 Lokakuu 2020

PORO-RULLAVOILEIPÄKAKKU 12 viipaletta ruispaahtoleipää kostutus: 2 dl vettä 1 lihafondikuutio täyte: 1 prk (200 g) savuporo-tuorejuustoa 75 g creme fraichea 2 pkt (á 60 g) savuporoleikkelettä 2 rkl tuoreita timjamin lehtiä (niin paljon kuin jaksat nyppiä) 2 rkl pieneksi silputtua punasipulia reilusti mustapippuria myllystä kuorrutus: 200 g savuporo-tuorejuustoa koristeluun: savuporoleikkelettä leipäjuustoa karpaloita timjamia Leikkaa leipäviipaleista reunat ja lado viipaleet kelmun päälle 4 vierekkäin ja 3 peräkkäin. Kostuta lihaliemellä. Soseuta savuporoleikkele, tuorejuuston ja cremefraichen kanssa monitoimikoneessa. Lisää joukkoon loput täytteen ainekset ja sekoita lusikalla. Levitä täyte kostutettujen leipäviipaleiden päälle.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »