Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Pepperoni-pastasalaatti

13 Heinäkuu 2020

PEPPERONI-PASTASALAATTI 250 g pastaa (penne), keitä ohjeen mukaan, keitinveteen öljyä, suolaa ja paljon valkosipulia (minä laitoin 6 valkosipulinkynttä murskattuna) kastike: 1/2 dl rypsiöljyä 1 rkl juoksevaa hunajaa 1 rkl valkoista balsamicoa mustapippuria myllystä Cjili Explosionia myllystä 1 ruukku tuoretta basilikaa silputtuna lisäksi: kesäpunasipulia renkaina 1 pkt (150 g) pepperonia kuutioituna 1 rs miniluumutomaatteja puolitettuna 2 rs helmimozzarellaa Mittaa pasta kiehuvaan veteen, jossa on reilusti tuoretta valkosipulia, suolaa ja loraus rypsiöljyä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo keitetty pasta siivilässä kylmän juoksevan veden alla ja valuta hyvin. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita kastike pastan...

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »