Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Marsalakastike

18 Heinäkuu 2020

MARSALAKASTIKE nokare voita 1 punasipuli silputtuna 2 porkkanaa kuutioituna 1 palsternakka kuutioituna 1 plo 3 3/4 dl) marsala-viiniä 2 dl Demi Glace 1 Rich Beef-fondikuutio 2 laakerinlehteä 1 rkl kokonaisia mustapippurireita 1 rkl kokonaisia viherpippureita 1 tl suolaa muutama oksa tuoretta timjamia muutama oksa tuoretta rosmariinia Silppua punasipuli ja kuullota sitä hetki voissa, jotta se pehmenee. Kuori ja kuutioi porkkanat ja palsternakka ja lisää kattilaan. Lisää marsala. Mittaa loput ainekset kattilaan ja keitä puolisen tuntia. Siivilöi puhtaaseen kattilaan ja suurusta tarvittaessa, itse en suurustanut.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »