Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
31 Toukokuu 2020
PULLED LAMB 1 kg lampaan luutonta paistia valkosipuli-rosmariinisuolaa (Maldon) mustapippuria myllystä 3 porkkanaa 2 isoa punasipulia 8 valkosipulin kynttä liemi: 1/2 dl muscovadosiirappia 2 tummaa fondikuutiota 1 prk Demi Glace 2 laakerinlehteä 1 rkl viherpippureita rouhittuna 1 tl mustapippurirouhetta 3 dl puolikuivaa sherryä 3 dl täyteläistä punaviiniä 1 ruukku tuoretta timjamia 5 oksaa tuoretta rosmariinia suurus: 3 rkl maissijauhoja tilkka vettä Ota paisti ajoissa huoneenlämpöön. Hiero paistin pintaan suolaa ja mustapippuria ja nosta paisti pataan. Kuori ja viipaloi porkkanat ja lisää ne pataan. Kuori ja lohko punasipulit, kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ja lisää pataan. Lisää pataan myös liemen ainekset.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien