Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Täytetty kana-pekonirulla

10 Kesäkuu 2020

TÄYTETTY KANA-PEKONIRULLA 1 pkt (180 g) Amerikan pekonia 800 g broilerin ohutleikkeitä suolaa ja mustapippuria myllystä 3 palloa mozzarellaa vihreää pestoa aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita vastaraastettua parmesaania Asettele pekonisiivut kelmun päälle levyksi. Asettele päälle broilerleikkeet "levyksi". Pyöräytä päälle suolaa ja mustapippuria myllystä. Leikkaa mozzarellat ohuiksi viipaleiksi ja asettele viipaleet vierekkäin broilerfileiden päälle. Sivele päälle pestoa ja ripottele päälle aurinkokuivatut tomaatit sekä parmesanraste.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »