Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Broilerpiiras
10 Kesäkuu 2020
TÄYTETTY KANA-PEKONIRULLA 1 pkt (180 g) Amerikan pekonia 800 g broilerin ohutleikkeitä suolaa ja mustapippuria myllystä 3 palloa mozzarellaa vihreää pestoa aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita vastaraastettua parmesaania Asettele pekonisiivut kelmun päälle levyksi. Asettele päälle broilerleikkeet "levyksi". Pyöräytä päälle suolaa ja mustapippuria myllystä. Leikkaa mozzarellat ohuiksi viipaleiksi ja asettele viipaleet vierekkäin broilerfileiden päälle. Sivele päälle pestoa ja ripottele päälle aurinkokuivatut tomaatit sekä parmesanraste.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien