Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Kesäkurpitsaa limemarinadissa

30 Syyskuu 2021

N. 300g kesäkurpitsaasuolaamustapippuria2 valkosipulinkynttätuoretta basilikaaMarinadi:2 rkl öljyä2 rkl Rajamäen Väkiviinaetikkaa1 rkl sokeria1 rkl limemehuaLeikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi. Paista viipaleet öljyssä kuumalla pannulla, niin että viipaleisiin ilmestyy ruskeita pilkkuja. Lado viipaleet kerroksittain astiaan ja ripottele kerrosten väliin suolaa, pippuria, basilikaa ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita marinadi ja kaada viipaleiden päälle.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »