Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Karitsan kyljykset ja valkosipuliperunoita

28 Huhtikuu 2018

KARITSAN KYLJYKSET 1 karitsan kare (noin 500 g) marinadi: 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1 dl oliiviöljyä 1 rkl gourmet-suolaa 1 tl mustapippurirouhetta 1/2 dl juoksevaa hunajaa 1 sitruunan raastettu kuori + mehu reilusti tuoreita yrttejä (rosmariini, timjami ja minttu) Leikkaa karee kyljyksiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kääntele sekaan karitsankyljykset ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli. Ota kyljykset huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Grillaa kyljykset kuumassa grillissä nopeasti (noin 2-3 minuuttia/puoli).

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »