Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Mojito-sangria
6 Toukokuu 2018
VERIGREIPPI-PARMANKINKKUSALAATTI friseesalaattia rucolaa vuonankaalia 1 iso verigreippi fileinä, puolita fileet 1 dl saksanpähkinöitä, rouhi karkeasti veitsellä 1/2 prk Apetina-salaattijuustokuutioita 1 pkt (90 g) ilmakuivattua kinkkua kastike: 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl juoksevaa hunajaa 1 rkl valkoista balsamicoa suolaa myllystä mustapippuria myllystä Paahda kuumalla pannulla kinkkuviipaleet rapeiksi ja siirrä lautaselle jäähtymään. Asettele jääsalaatti, rucola ja vuonankaali lautaselle ja valuta päälle puolet kastikeesta. Kokoa loput ainekset salaattipedin päälle ja valuta päälle loppu kastike. Tarjoa heti.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien