Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
9 Heinäkuu 2020
KARAMELLISOITU RAPARPERIPIIRAKKA pohja: 100 g pehmeää voita 1 pss hasselpähkinäjauhetta 2 dl vehnäjauhoja 1/4 dl fariinisokeria 1/2 tl leivinjauhetta täyte: 2 prk (á 250 g) mascarpone-juustoa 1 dl fariinisokeria 2 kananmunaa karamellisoitu raparperi: 400 g raparperia, leikkaa sopivan pituisiksi, jotta saat ne vuokaan poikittain vieri viereen 2 rkl voita 2 dl fariinisokeria 4 rkl mantelilikööriä (Disaronno) siirappi raparperien päälle: raparperien paistoliemi 2 rkl fariinisokeria 1 rkl mantelilikööriä Nypi voi ja kuivat ainekset murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan ja pistele haarukalla. Esipaista pohjaa 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Laita pannulle voi ja fariinisokeri ja kuumenna, kunnes...
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien