Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Hasselbackan perunat Air Fryerissa
7 Maaliskuu 2021
Raaka-aineet: noin kilo lohifilettä 1-2 purjoa 1 halloumjuusto 1 dl teriyakikastiketta ¼ dl ketjap manis soijakastiketta ½ dl hunajaa ½ tl cayennepippuria suolaa, sitruunapippuria sitruunan tai limen lohkoja tarjoiluun OHJE: Aseta uunin lämpötilaksi 180 astetta. Pese ja halkaise purjo/purjot ja leikkaa ne noin 10 cm pätkiksi. Laita purjot kattilaan ja lisää vettä niin, että ne juuri peittyvät. Keitä 10 minuuttia. Valmista sillä välin lohi.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien