Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Hunajainen teryakilohi

7 Maaliskuu 2021

Raaka-aineet: noin kilo lohifilettä 1-2 purjoa 1 halloumjuusto 1 dl teriyakikastiketta ¼ dl ketjap manis soijakastiketta ½ dl hunajaa ½ tl cayennepippuria suolaa, sitruunapippuria sitruunan tai limen lohkoja tarjoiluun OHJE: Aseta uunin lämpötilaksi 180 astetta. Pese ja halkaise purjo/purjot ja leikkaa ne noin 10 cm pätkiksi. Laita purjot kattilaan ja lisää vettä niin, että ne juuri peittyvät. Keitä 10 minuuttia. Valmista sillä välin lohi.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »