Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Grillattuja jättikatkarapuja

7 Huhtikuu 2021

PAAHDETTU VALKOSIPULIDIPPI 300 g creme fraichea 2 paahdetun valkosipulin kynnet 1 tl suolaa 1 tl sokeria reilusti mustapippuria myllystä Leikkaa valkosipuleista "hattu" pois, kääri ne folioon ja paahda 200 asteisessa uunissa (tai grillaa) puolisen tuntia. Voit kypsentää valkosipulit myös Air Fryerissa 200 asteessa 20 minuuttia. Kynnet kannattaa irrotella kuoristaan lämpiminä. Purista kuoritut kynnet valkosipulipuristimella ja sekoita creme fraichen joukkoon. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »