Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Paneroitua juustoa ja salaattia

9 Huhtikuu 2021

LUOSTARI-JUUSTOSALAATTI kahdelle alkupalaksi salaattipeti: salaattisekoitusta rucolaa pala hunajamelonia 1/2 granaattiomenan siemenet kastike salaatille: 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl valkoista balsamicoa 1 rkl juoksevaa hunajaa 1/2 tl suolaa mustapippuria myllystä paneroitu juusto: 1/2 pkt Luostari-juustoa 1 kananmuna noin 1 dl panko-jauhoja reilusti rypsiöljyä Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Asettele huuhdellut salaatit lautaselle pediksi ja valuta päälle kastike. Ripottele päälle hunajamelonikuutiot ja granaattiomenan siemenet Leikkaa juusto 1 - 2 cm paksuiksi viipaleiksi. Riko kananmuna lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Kaada toiselle lautaselle pankojauhoja.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »