Parhaat Ruokablogit

Makunystyrä

Amarula-kakku

24 Kesäkuu 2020

AMARULA-KAKKU pohja: 100 g tummaa suklaata 50 g voita 2 kananmunaa 1 dl sokeria 1 1/2 dl vehnäjauhoja 1/2 dl tummaa kaakaojauhetta 1 tl leivinjauhetta kostutus: 1 dl maitoa Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Sulata voi ja suklaa. Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita vaahdon joukkoon sulatettu voi-suklaaseos sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 10-15 minuuttia.

Lue koko juttu täältä »

Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »