Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Iso mansikka-kermakakku
6 Huhtikuu 2020
Wilhelmiinaohjeita olen postannut jo aikaisemminkin, mutta laitetaan nyt vielä yksi ohje, eli se millä nykyisin teen. Olen vähentänyt alkuperäisestä ohjeesta sokeria ja minusta rakenne on enemmän kaupasta ostettavien wilhelmiinojen tapainen, jos nyt sellaisesta tykkää. Jos tykkää oikein makeasta, jopa nekkumaisesta, silloin pitää laittaa sokeria isompi määrä. Tällä ohjeella teen wilhelmiinat nykyisin. Tämä ohje näyttää olevan lähes joka lähteessä, tuolla isommalla sokerimäärällä, joten alkuperää en kyllä osaa sanoa.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien