Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Uunissa paistettu porsaan sisäfile, kermaperunat ja pienet uunitomaatit

20 Marraskuu 2020

Tämä ateria kypsyi vaivattomasti uunissa kaikki ruoat samalle pellille laitettuna, tosin kaikki omissa astioissaan Meillä ei tykätä valmismaustetuista lihoista, joten maustan lihan lähes aina itse. Maustoin liha jo kypsentämistä edellisenä iltana ja laitoin porsaanfileen hyvin suojattuna maustumaan jääkaappiin. Vaan jos ei muista maustaa lihaa jo edellisenä päivänä, niin hyvin tämä ruoka onnistuu niinkin, että maustaa lihan ottaessaan sen huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä ja laittaa sitten suoraan kypsymään uuniin. Helppo uunissa kypsennetty porsaan sisäfile maustamaton porsaan sisäfile soijakastiketta (noin 1 rkl) suolaa (vajaa 1 tl) paprikajauhetta (vain ½ tl) mustapippuria myllystä reilusti fariinisokeria (noin 1 rkl tai...

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »