Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
12 Tammikuu 2021
Pakastimen sisältöä penkoesani löytyi iso pätkä possun ulkofilettä, minkä olin ostanut isommalle porukalle uunilihaksi. Noh, sattuneesta syystä se jäänyt tekemättä, vaan nyt olen käyttänyt lihan useampaan eri ruokalajiin, ettei tartte kahta viikkoa syödä samaa ruokaa. Lopusta lihasta tein tällaista tomaattista lihapataa uunissa hauduttaen. Tähän toki monen mielestä passaisi paremmin rasvaisempi possun liha, vaikka kassler tai raaka possun kinkku (joita monet ostivat joulun jälkeen alennuksella ja laittoivat pakastimeen paloina ruoanvalmikstusta varten), vaan minä nyt tein tämän ruokalajin ulkofileestä. Minä valmistin tomaattisen possupadan alla olevalla ohjeella.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien