Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Iso mansikka-kermakakku
6 Huhtikuu 2020
Suolaisia hyrriä tein kahdella eri täytteellä. Pohjataikinana on kummissakin rahkavoitaikina. Näissä hyrrissä kaulittu voitaikinalevy täytetään maustetulla tuorejuustolla (minulla oli chili-paprika), savukinkulla, juustoraasteella, oranssilla paprikalla ja persiljasilpulla Napakaksi rullattu, liitoskohta nipistellään kiinni, leikataan kiekoiksi/hyrriksi. Munaseoksella (tilkka vettä sekaan) voitelu ja päälle juustoraastetta. Paistetaan 200-225 asteisessa uunissa 15 min molemmin puolin, kunnes hyrrä on kauniin ruskea niin pohjalta kuin päältäkin.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien