Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Possupata

18 Syyskuu 2023

Kanssasyöjän teki mieli lihapataa, niin minähän sitten tein sitä. Lihana possun palapaistikuutiot, kun niitä sattui jo ostettuna jääkaapissa olemaan. Kuvan simppeli possupata syntyi alla olevalla ohjeella. Possupata 800 g possun palapaistilohoja rasvaa lihojen ruskistamiseen 2 isoa sipulia lohkoina/karkeaksi hienonnettuna 2 isoa kuorittua porkkanaa paksuina lantteina 5 dl vettä 1 lihaliemikuutio tai fondi soijakastiketta (1 rkl) paprikajauhetta (1 tl) suolaa (1 tl) mustapippuria myllystä (8 kierrosta) maustepippuria (10 kpl) hunajaa (kukkura 1 tl) oikein iso valkosipulin kynsi hienonnettuna laakerinlehtiä (3 isoa) Valmistaminen Ruskista lihat 2-3 erässä oikein kuumalla paistinpannulla ja siirrä uunivuokaan/pataan. Laita sipulilohkot ja...

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »