Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Kotitekoinen kokolihahampurilainen ja marinoitu punasipuli

17 Lokakuu 2020

Näissä kotitekoisissa kokolihahampurilaisissa on sämpylänä Häggmannilta ostettu siemensämpylä. Halkaistu sämpylä lämmitettiin kaksoislaattaparilassa (ns "pöytägrilli") ilman rasvaa. Lihana on nuijittu ja paistettu porsaan ulkofilepihvi. Leivitystä ei haluttu, eikä juustoakaan päälle, joten paistettiin ihan vaan sellaisenaan paistinpannulla rasvassa ja maustettiin paiston jälkeen suolalla ja mustapippurilla. Lisäksi hampurilaisen sisällä on marinoitua punasipulia (ohje alla, ei keitetty ohje), ananasta, tomaattiviipaleita, salaattia, ketsuppia, sinappia ja kurkkusalaattia.

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »